Høstkos før julstria tar til?

Egentlig så liker jeg høsten godt. Senhøst, når det blir mørke kvelder og en kan slappe av litt. Håper jeg iallefall. Å få tid til å slappe av litt.  Men tiden går bare fortere og fortere. Det blir aldri noen pustepauser. På jobb skal en yte mer effektivt samtidig som det stadig blir mer å gjøre. Nå er det et luksusproblem, men når en tar seg så ut at det ikke er så mye krefter og energi igjen til kvelden blir det galt likevel. 

Så har jeg drevet med slektsforskning i det siste og det suger mye tid. Da blir jeg så oppslukt at jeg hverken hører eller ser noe rundt meg. Graver meg ned i andre årtider enn mitt eget. Prøver å finne ut mest mulig om den tid som var - mye læring i det også. 

Jeg har også fungert som "sykepleier" de siste ukene i tillegg, når husbonden går hen og brekker beinet. 

Planene for førjulsstria har likevel vært klare. Jeg har lenge ønsket meg en takke. Og nå har jeg kjøpt meg en. Håpet er jo å kunne lage noen takke-kaker, foreløpig har jeg kun testet takken med å lage lappekaker. 

Nå er vi halvveis i november og det ikke jul riktig enda. Så jeg lever i håpet om at timene kan dras ut og at dagene kan strekkes.

 

Sigrid Tufteland

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sigrid Tufteland

Sigrid Tufteland

53, Lindesnes

Utdannet kjemiingeniør, er gift og har to voksne sønner. Bor på en gård, men driver ikke gård. Jeg har arbeidet i hele mitt yrkesaktive liv i legemiddelindustrien. Favoritt husdyret er katt. Og hobby nummer en er hage og blomster. Nyter hytteliv på fjellet og reiser gjerne på ferie i inn- og utland. Jeg er politisk interessert og har hatt og har ulike verv og funksjoner i lokalsamfunnet.

Kategorier

Arkiv

hits